Duke ngarkuar...

Për Ne

“korrekt konto” shpk është një shoqëri e ekspertëve kontabel me seli në Prishtinë, Kosovë që ofron shërbime të kontabilitetit, taksave dhe konsulencë financiare për klientet tanë që variojnë nga kompanitë e vogla deri tek kompanitë e mëdha si dhe organizatave jo-fitim prurëse. “korrekt konto” shpk ofron shërbime me efektivitet dhe zgjidhje optimale për përmbushjën e kërkesave tuaja. Ne jemi të dedikuar për të njohur problemet e klienteve tanë me qëllim që tu pergjigjemi në kohë nevojave të tyre për maksimizimin e fitimit.

Shërbimet e Kontabilitetit

Web Dizajn

Zhvillim Web

Prezatoni veten tuaj ose biznesin me një faqe profesionale dhe tërheqëse.
Me faqe kontakti dhe shumë opsione të tjera.
Tregoni aftësitë ose shërbimet e biznesit tuaj.

Web Dizajn

Cdo web dizajn që ne krijojmë është funksional perfekt për cdo pajisje telefoni ose tablete(Responsive Dizajn).
Nuk ka nevojë për aplikacione për faqen tuaj.

Konsulencë Biznesi/SEO

Ne do të analizojmë biznesin tuaj dhe do të sygjerojmë strategji dhe ide që të keni më shumë rezultate dhe arritje.
Kemi ndihmuar shumë biznese të ndryshme në qëllimet e tyre.

Dizajne Grafike

Cdo biznes ose markë i duhet një logo profesionale për ta prezantuar atë sic duhet.
Logo moderne dhe perfekte në dizajn.

Klientët

Me qellimin qe te ofrojme sherbime te themeluara me kualitet te provuar, te cilat I pershtaten me se miri nevojave te biznesit te kompanive, korrekt konto shpk miremban nje partneritet të afert me një numër kompanish partnere në fushat e tyre:

Dëshironi të dini rreth nesh?

Kontakti